представники США передали Україні документи, які засвідчують про виведення колосальних сум коштів з України за безпосередньої участі Валерії Гонтарєвої

представники США передали Україні документи, які засвідчують про виведення колосальних сум коштів з України за безпосередньої участі Валерії Гонтарєвої!


Колишній очільник Служби безпеки України Валентин Наливайченко стверджує, що представники США передали Україні документи, які засвідчують про виведення колосальних сум коштів з України за безпосередньої участі Валерії Гонтарєвої. Про це він заявив під час прямого ефіру на Шустер-Live .
"Я хочу, щоб представники влади розповіли, куди і хто передасть ці матеріали, щоб в Україні нарешті були розслідувані оборудки, в тому числі офшорні стосовно керівництва і голови Нацбанку, і офшор, до якого вона має відношення і її найближчі юристи, зокрема громадянин України Пасенюк", - повідомив екс-глава СБУ.
Наливайченко також наголосив, що Валерія Гонтарєва користується послугами спеціальних "піарників" в США, які постійно розповідають про "успіхи" голови Національного банку. Він також передав основні тези, які озвучило керівництво США щодо відсутності поступу в реформах, серед них є корупція на найвищому державному рівні, відсутність повноцінного розслідування злочинів щодо учасників Революції Гідності та "корупційна державна машина", яка робить все, для того, щоб втриматись при владі.
Нагадаємо, раніше повідомлялось, що ГПУ розслідує в досудовому порядку колосальні розкрадання, які було здійснено власниками банку "Дельта", до чого має пряме відношення керівництво НБУ, яке видавало величезні суми на рефінансування цього банку.